Optiuni

Iti poti completa pachetul ales cu urmatoarele optiuni

Poze magnetice

Toate pozele realizate vin la pachet cu magneti de frigider atasati

Guestbook

Pastreaza intr-un album original gandurile frumoase de la invitatii tai

Decor floral 3D

Cel mai vesel si romantic background pentru pozele tale

Poze magnetice

Cu totii avem o afinitate pentru magnetii de frigider. De ce sa nu le oferi invitatilor tai poze magnetice pentru a decora usa frigiderului si asi aminti in fiecare moment de distractia de la eveniment. Magnetii pe care ii aplicam pe pozele printate, avand o grosime de numai 5-6 mm permit incadrarea perfecta intro rama foto. Totodata, sunt suficienti de puternici pentru a sustine fotografia pe un suport metalic.

Guestbook

Cu o coperta alba din imitatie de piele si material textil, albumele de amintiri au foi negre unde urarile invitatilor tai sunt notate cu un marker argintiu ofera un aer glamour pentru o amintire de pastrat toata viata!

Toti invitatii tai isi pot dubla una din poze la cabina foto, o lipesc in albumul tau de amintiri, iar langa iti lasa o urare scrisa cu markerul argintiu… in acest mod ramai si tu cu o marturie de la fiecare invitat. Albumul poate fi pastrat o viata si poate fi admirat peste ani. Cel mai atractiv este faptul ca il primesti completat cu pozele si urarile invitatilor chiar la finalul evenimentului, astfel incat, pana primesti pozele de la fotograf ai primul album de la nunta ta!

Decor floral 3D

Decorul a fost realizat manual si contine cateva sute de flori artificiale, ce ofera un efect sensational atat pentru fotografiile digitale, cat si cele printate. De asemenea, locul in care este amanejat photobooth-ul ce vine impreuna cu decorul se poate confunda cu un colt de natura.

Despre noi

Suntem o echipa animata de dorinta de a va oferi amintiri unice prin oferirea unor pachete complete de inchiriere cabina foto care sa contribuie din plin la reusita evenimentului dumneavoastra.

Contact

0726.776.913

 office@zambeteinrama.ro