FAQs

Intrebari frecvente

Ce este cabina foto Zambete in Rama?

Cabina foto “Zambete in Rama” este un mini studio foto mobil, compus din echipamente profesioanle foto si printing de ultima generatie si elemente decorative. Toate sunt asezate intr-o carcasa moderna, cu un design potrivit, indiferent de tipul de eveniment, avand rolul de a da un plus valoare petrecerii tale.

Cum functioneaza Cabina Foto?

Fiecare invitat se poate accesoriza cu orice articol din gama noastra de recuzita (ochelari,peruci,palarii, props-uri etc.), se aseaza in fata ecranului touch, operatorul apasa butonul “Zambeste” si pozele (intre 1-4 imagini) incep sa curga. Intre poze exista un timp de 6-7 secunde,timp in care toata lumea isi poate schimba recuzita si pozitia in fotografie!

Am fotograf la eveniment. De ce as mai avea nevoie de o cabina foto ?!

Indiferent  de tipul de eveniment, nu trebuie sa lipseasca echipa de profesionisti foto / video, insa o cabina foto prezinta anumite avantaje si diferente: pe langa plus valoarea pe care aduce la petrecere, elimina eventualii timpi morti, oferind distractie invitatiilor nu doar prin faptul ca sunt pozati in diferite pozitii, dar cu ajutorul recuzitei noastre haioase. De asemenea, invitatii se pot admira in pozele digitale sau in pozele printate, pe care le vor primi imediat.

Cabina foto deschisa sau inchisa?

Cabina foto “Zambete in Rama” este de tip deschisa, respectand specificul original de photobooth preluat din US. Motivul principal pentru care am decis sa mergem pe acest standard este ca spatiul necesar pentru instalare este mai mic, comparative cu o cabina foto inchisa. De asemenea, decorul este ajustabil (de la 1 metru pana la 3,5 m) astfel ca permite instalarea photobooth-ului in spatii mai mici.

De cat spatiu aveti nevoie pentru a instala Cabina Foto?

Cabina foto “Zambete in Rama” este de tip deschisa, astfel ca spatiul minim necesar de instalare este de aproximativ 1,5 m x 2,0 m. Decorul este ajustabil, intre 1m si 3m latime, iar cabina foto in sine are 60cm latime. Recomandam un spatiu minim de 1,5 m intre decor si cabina foto, pentru a putea incadra in poze cat mai multe persoane in acelasi timp.

Alaturi de cabina aveti si un reprezentant care ne poate indruma in ziua evenimentului?

Da. Pe tot parcursul inchirierii, un operator va fi alaturi de cabina foto. Operatorul are rolul de a interactiona cu invitatii si a-i indruma sa se pozeze, sa aplice magnetii pe fotografii dupa printare si sa indrume invitatii sa completeze guestbook-ul cu o poza si o urare pentru miri sau parintii copilului botezat.

Cand primesc invitatii pozele printate ?

Photobooth-ul “Zambete in Rama” este dotat cu o imprimanta de ultima generatie, cu cel mai bun raport viteza de printare / calitate, astfel ca o poza 10×15 este gata in maxim 12 secunde, iar varianta strip (5×15) de numai 6 secunde – cel mai scurt timp disponibil pe piata la momentul actual.

Cum intru in posesia pozelor in format digital ?

Imediat dupa ce un invitat s-a pozat, are posibilitatea de a-si transmite poza in format digital pe o retea de socializare sau/si pe adresa de e-mail (mentionam ca acest aspect este cu caracter optional, la alegerea fiecarei persoane; staff-ul Zambete in Rama garanteaza confidentialitatea acestor poze sau alte informatii). Totodata, dupa expirarea timpului de inchiriere  a cabinei foto, clientul va primi un stick usb ce contine absolut toate pozele realizate (atat cele brute, cat si cele cu grafica realizata si gif-uri). Fara niciun alt cost pentru client, optional, avem posibilitatea sa gazduim pozele pe un server dedicat propriu (in parteneriat cu compania de gazduire Hostmag.ro),  link-ul putand fi share-uit de catre client.

Cate poze pot face ?

Pozele sunt nelimitate in timpul inchirierii cabinei foto. Mai mult, operatorul care insoteste cabina foto incurajeaza invitatii sa se pozeze de cate ori doresc , folosind recuzita noastra. Ne promovam prin distractia oferita in fata cabinei foto si calitatea produsului final si nu prin economia de consumabile.

Cate persoane au loc intr-o poza ?

Pentru ca Zambete in Rama ofera cabina foto deschisa, intr-o singura poza pot intra de la o singura persoana pana la un grup de aproximativ 14 persoane. Bineinteles, ca este necesar sa tinem cont de spatiul dintre cabina foto si decorul nostru, astfel ca, daca distanta este generoasa putem incadra cat mai multe persoane.

Toti invitatii primesc poze printate ?

Absolut toate persoanele care se pozeaza primesc imaginile printate, indiferent daca intrun grup sunt cupluri sau persoane singure. Astfel, daca intr-o poza apar 10 persoane, atunci vom printa 10 poze.

Ce recuzita / accesorii am inclus in pachet ?

Punem la dispozitie toata recuzita noastra, indiferent de pachetul ales. In prezent, avem o gama larga de accesorii prin care: palarii, props-uri, urechi, mustati, ochelari si multe alte accesorii diverse care mai de care mai hazlii. De asemenea, tinem cont de tipul de eveniment (nunta, botez, petrecere corporate, petrecere Craciun etc) si suplimentam recuzita cu elemente tematice.Totusi, in functie de solicitarile dumneavoastra, putem aduce props-uri personalizate, pentru care garantam cel mai mic pret de pe piata.

Ce este Guestbook-ul si de ce as nevoie de asa ceva la evenimentul meu ?

Guestbook-ul este un album de amintiri cu coperta alba din material textil si piele ecologica, iar in interior paginile sunt negre, pe care invitatii scriu urarile cu un marker argintiu si lipesc o poza facuta la cabina foto.  Motivul pentru care noi consideram ca acesta este un element de mare importanta, este faptul ca dumneavoastra ramaneti cu imaginile si gandurile frumoase de la prieteni, apropiati, familie peste care va puteti uita peste ani si ani si pe care sa-l puteti arata copilui vostru daca a fost un botez 🙂 Desi la moda este digitalul, guestbook-ul se poate atinge si “simti”. 

Pozele printate sunt magnetice ?

Pozele realizate la cabina foto sunt printate instant pe hartie foto speciala, iar operatorul care insoteste cabina foto are in responsabilitate aplicarea unor magneti pe spatele pozelor. Magnetii au dimensiune redusa, cu o grosime de maxim 6 mm, fapt ce permite introducerea pozei intr-o rama foto, insa suficienti de puternici pentru a sustine poza pe o suprafata metalica. Toate pachetele beneficiaza de magneti, pentru absolut toate pozele.

As dori sa fac rezervarea, cum procedez?

Exista trei posibilitati:
1. Folositi forumularul de rezervare  pe site www.zambeteinrama.ro;
2. Ne contactati telefonic la numarul 0726776913;
3. Ne trimiteti un e-mail la office@zambeteinrama.ro.

Indiferent de metoda pe care o vei alege, echipa “Zambete in Rama” te va suna in cel mai scurt timp pentru a-ti comunica disponibilitatea datei evenimentului tau. Daca data este disponibila, va trebui sa platesti un avans de 50 euro pentru rezervarea acesteia, fiind intocmit contractul de inchiriere al cabinei. Restul sumei va fi achitata dupa terminarea evenimentului. Plata avansului se poate face prin transfer bancar sau numerar.

Primesc factura pentru serviciile pe care le platesc ?

Indiferent daca sunteti persoana fizica sau persoana juridica, vom elibera factura si chitanta. Mai mult, firma noastra este purtatoare de TVA, astfel incat daca doriti organizarea unei petreceri corporate, puteti deduce TVA-ul aferent.

Despre noi

Suntem o echipa animata de dorinta de a va oferi amintiri unice prin oferirea unor pachete complete de inchiriere cabina foto care sa contribuie din plin la reusita evenimentului dumneavoastra.

Contact

0726.776.913

 office@zambeteinrama.ro