Design personalizat

Pregatim o grafica deosebita special pentru evenimentul tau

Marturii distractive

Vrei sa scapi de cele mai banale marturii la nunta sau botez care, din pacate, majoritatea vor ajunge uitate prin sertare? Pozele nelimitate de la cabina foto “Zambete in Rama” ofera invitatilor tai marturii distractive in nr nelimitat extrem de apreciate si care vor fi pastrate o viata.

De asemenea, template-ul personalizat este o modalitate inedita de a-ti promova afacerea avand logoul firmei tale pe pozele finale. Oferind cabina foto Zambete in Rama la petrecerea de Craciun pentru angajatii tai sau la o conferinta anuala cu cei mai importanti parteneri, este intodeauna o idee buna, astfel incat toata lumea pleaca cu poza lor si logoul firmei tale!

Pozele se pot printa in doua marimi: Clasic 10 x 15 cm sau Semn de carte (strip) 5 x 15 cm. La cabina foto “Zambete in Rama” iti poti alege formatul pozelor asa cum doresti indiferent de pachetul ales, fara niciun cost suplimentar.

Si sa nu uitam de pozele pe care le primesti in format digital, dar si GIF-urile pe care le poti incarca pe retele tale favorite de socializare !

 

Fotografii 15x10 cm

Poti alege varianta clasica de poza, pe care mai tarziu sa o poti pune intr-o rama pe biroul tau, sau cu ajutorul magentilor pe care ii primesti de la noi, pe frigider. Pentru aceasta varianta, se pot incadra pana la 4 fotografii.

Fotografii 5x15 cm

Pentru un plus de originalitate poti alege semn de carte (Strip) cu dimensiuni de 5x15 (l x h). In aceasta varianta recomandam maxim 3 fotografii pe grafica, pentru o vizibilitate optima si pentru a incadra elemente grafice in tema cu evenimentul tau.

Despre noi

Suntem o echipa animata de dorinta de a va oferi amintiri unice prin oferirea unor pachete complete de inchiriere cabina foto care sa contribuie din plin la reusita evenimentului dumneavoastra.

Contact

0726.776.913

 office@zambeteinrama.ro