Prezentarea cabinei foto

Un "must have" al petrecerilor animate si distractive

Dotari

Cabina foto “Zambete in Rama” are cele mai bune dotari in materie de tehnologie. Aparatul foto profesional, monitorul touchscreen mare de 22 inch, blitz-ul performant si imprimanta de ultima generatie iti ofera cel mai bun rezultat cu poze calitative si distractie garantata pentru evenimentul tau !

Cum functioneaza?

Iti alegi accesoriile preferate, te deghizezi si te asezi in fata ecranului, apesi butonul “Start” si zambesti ! Dupa ce ai facut 2,3 sau 4 poze, la alegere, pe display apare poze finala, iar in cateva secunde o primesti printata. Te poti poza cu toti prietenii tai si toate accesoriile noastre de cate ori doresti, pentru  ca ai poze nelimitate. 

Avantajele photobooth-ului Zambete in Rama

Z

Echipamente profesionale

Toate cabinele noastre sunt echipate cu aparatura profesionala pentru a oferi servicii de calitate.

Z

Echipa tanara

Operatorii nostri aduc un plus valoare evenimentelor, incurajand toti invitatii sa aiba o amintire de la cabina foto.

Z

Recuzita, magneti si decor incluse

Indiferent de pachetul ales, ai inclus toata gama noastra de accesorii haioase, decor la alegere si magneti pentru toate pozele printate.

Z

Pret competitiv

Pachetele noastre au un raport pret – calitate competitiv. Poti solicita o oferta personalizata potrivita pentru evenimentul tau. 

Cabina foto “Zambete in Rama” are toate componentele incorporate pentru optimizarea spatiului. Toate cabinele noastre foto respecta conceptul de photobooth deschis, fiind necesar un spatiu minim de numai 2,00 m x 2,00 m.

Blitzul puternic are in fata un panou care ajuta la comprimarea luminii astfel incat sa nu orbeasca in momentul declansarii, sa nu afecteze ochii copiilor, dar in acelasi timp pozele se realizeaza la o claritate maxima chiar si daca cabina a fost amplasata in lumina foarte slaba cum ar fi un club.

Aparatul foto DSLR profesional realizeaza pozele la o rezolutie inalta.

Ecranul touch-screen este elementul de atractie maxima, unde va puteti vedea, stramba si distra cu accesoriile noastre haioase. Ecranul de 22 inch permite o vizibilitate mare, clara si de efect in timp real al pozelor si Gif-urilor.

Imprimanta color este incorporata in cabina foto si este cel mai nou model de imprimanta profesionala cu o viteza de printare de maxim 12 secunde, lucru extrem de important la evenimente, pentru ca invitatii tai sa nu astepte si sa primeasca pozele pe loc.

Galerie evenimente

Ofera invitatilor tai un colt vesel, plin de voie buna si divertisment, de unde pot pleca cu cadouri inedite si personalizate, fotografii ce vor aminti cu drag de momentele frumoase petrecute impreuna.

Galerie foto

Accesorii

Design

Fundal

Poze magnetice

Despre noi

Suntem o echipa animata de dorinta de a va oferi amintiri unice prin oferirea unor pachete complete de inchiriere cabina foto care sa contribuie din plin la reusita evenimentului dumneavoastra.

Contact

0726.776.913

 office@zambeteinrama.ro